Τηλεφωνικές παραγγελίες

23140 54683

Shopping Cart

  •  x 
  • You have no product to cart.

Βάση κινητού και φορτιστής 2 σε 1 - F3

ΚΩΔΙΚΟΣ: car-2379 ac

20,00 €
check_circle ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Η βάση ασύρματου φορτιστή αυτοκινήτου είναι η καλύτερη επιλογή για ασφαλή και γρήγορη φόρτιση κατά την οδήγηση.
Κατάλληλο για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων με την έξυπνη τεχνολογία αισθητήρων.
1. Ασύρματη βάση γρήγορου φορτιστή αυτοκινήτου: Μπορείτε να τοποθετήσετε με ασφάλεια αυτήν τη βάση τηλεφώνου στους αεραγωγούς του οχήματος για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση σε δευτερόλεπτα, χωρίς εργαλεία. Υπάρχει μια περιστρεφόμενη μπάλα 360 μοιρών που σας προσφέρει μια ευέλικτη γωνία θέασης τόσο για οριζόντια όσο και για κάθετη εμπειρία προβολής.
2. Ασύρματη φόρτιση: Έξυπνη αναγνώριση εξοπλισμού ασύρματης γρήγορης φόρτισης, μετατροπή συχνότητας 10W, σταθερή και ασφαλής και γρήγορη φόρτιση μετατροπέα διπλής φόρτισης 5V / 9V 3 λειτουργιών πιο σταθερή, προστατεύστε το κινητό σας τηλέφωνο .
3. Ισχυρή βεντούζα: Η βάση ταμπλό έχει βελτιωμένη βεντούζα (μόνο για επίπεδη επιφάνεια) και η βάση εξαερισμού έχει ένα επιπλέον στοιχείο στήριξης, όλα αυτά εξασφαλίζουν ασφαλή πρόσφυση ακόμη και σε ανώμαλο δρόμο.
4. Σχεδιασμός 2 σε 1: Ο ασύρματος φορτιστής αυτοκινήτου συνδυάζει ασύρματο φορτιστή και βάση τηλεφώνου σε 1 μονάδα. Φορτίζει το τηλέφωνό σας χωρίς ακατάστατα καλώδια, κρατά το τηλέφωνό σας σταθερά για να ελευθερώσει τα χέρια σας για ασφαλή οδήγηση.
5. Αυτόματη σύσφιξη: Το τηλέφωνό σας θα πιαστεί αυτόματα από τη βάση αυτοκινήτου του ασύρματου φορτιστή όταν τοποθετηθεί στη βάση. Μπορείτε να αγγίξετε τα κουμπιά στο πίσω μέρος για να ανοίξετε τον βραχίονα.
Το καθαρό βάρος είναι περίπου 112,7 g

Υλικό: PC + ABS κενή επένδυση

Τάση εισόδου: D C 5V / 2A,

τάση εισόδου / ρεύμα: 5V/2A 9V/1.67A 12V/1.5A,
Δύναμη παραγωγής: 15W 10 W7.5W5W (αυτόματη αναγνώριση)
δύναμη φόρτισης: 110K-205khz
Περιλαμβάνεται συσκευασία:
1 x βάση ασύρματης φόρτισης
Κατασκευαστής: OEM

0Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Δείτε επίσης